Nagyon sok lánynak vágya, hogy egy nagy és mindenki számára felejthetetlen esküvője, lakodalma legyen. A legtöbb esetben két fő ok az, ami ezt meghiúsítja.

Az egyik, az anyagi háttér. Nem mindenkinek adatik meg, hogy akár több százezret vagy milliókat tudjon elkölteni az esküvőjére. Sokan évekig gyűjtik össze az esküvőre szánt összeget.
A másik fő ok, amikor a meghívott vendégek létszáma olyan alacsony, hogy nem lenne értelme szervezni egy esküvőt.
Ennek a két fő okán arra jutottunk, hogy segítsünk olyan jegyes pároknak, akik hasonló okok miatt halasztották el vagy mondták le az esküvőt.

A következőt találtuk ki. Egy helyen és egy időben, több jegyespár kötné össze hivatalosan is az életüket. Ez azt jelentené, hogy a szertartások és a vacsorák egy helyen, egy időben lennének megtartva. A szertartásokat követően minden jegyespár lehetőséget kap, hogy a vendégeivel – akiket meghívott – egy finom vacsorát elfogyasszon és egy jót bulizzon.

Természetesen a vacsora idején a párok elszeparáltan is tudnak majd a vendégeikkel ünnepelni, az erre kialakított helyen.
Azonban, hogy tényleg legyen egy hatalmas buli is, az összes párnak és vendégeiknek létrehoznánk egy közös teret is, ahol a nagy létszámú bulin kívül játékokra és ismerkedésre is lesz lehetőség.

További információkat az esküvővel kapcsolatban az alábbi kérdőív kitöltése után adunk egy személyes és csoportos találkozó keretén belül!

Töltsd ki minél hamarabb a kérdőívet! Ne maradj le erről a lehetőségről!