Esküvőszervezés menete

Az esküvő szervezésének folyamata, ugyanúgy nem a többség által megszokott módon zajlik.
Nem készítünk előre árajánlatot különböző szolgáltatásokról. Sok esetben a kölcsönös szimpátia győz, bármelyik szolgáltatásról is legyen szó, ezért a személyes találkozó elengedhetetlen a számukra.
Ha a találkozón szimpatizálunk egymással, megbeszélhetjük az esküvő részleteit körülbelül 1-1,5 órában.
Ennek a konzultációnak van egy egyszeri díja, amit szerződéskötéskor a szervezési díjunkból jóváírunk.
A konzultáció után 2-3 napon belül, a megadott e-mail címre elküldjük az esküvőszervezésre vonatkozó ajánlatunkat. Amennyiben ekfogadjátok, a következőt találkozott egy héten belül ejtjük meg, előre megbeszélt időpontban, hogy szerződést kössünk.
Ezt követően elkezdődik a munka lényegi része. Vagyis az igényeitek alapján megkeressük az esküvő időpontjában szabad szolgáltatókat, időpontot beszélünk meg velük és a találkozó után a számotokra is szimpatikus szolgáltatóktól bekérjük a személyre szabott árajánlatot. Ez, a szervezési időszakban végig így fog működni. Majd ezen időszak végén, mi is Veletek tartunk az esküvő napján, amennyiben igénylitek jelenlétüket.
Aznap mi már a dekoráció elkészítése előtt a helyszínre érkezünk, besegítünk a dekorálásba,  fogadjuk a szolgáltatókat, később a vendégeket és az előre megbeszélt időpontig maradunk.
Természetesen a szolgáltatókkal is elszámolunk az esküvőt követően, a megállapodott időpontban.
A szolgáltatókkal történt elszámolás után Számotokra is elkészítjük az esküvő teljes költségének az elszámolását és elküldjük írásban Nektek.