Esküvőszervezésről

Ahogy olvashattátok az előző oldalon, nem a megszokott módon jutottam el odáig, hogy esküvőszervezéssel foglalkozzak.
Az esküvőszervezésről, az esküvőszervező feladatairól napjainkban már szinte mindenki tudja, hogy mi fán terem.
Sokan bele is vágnak, sikeresen vagy kevésbé sikeresen, elfelejtve azt, hogy ez is egy kemény, komoly szakma.

Bár sokunknál már ez inkább hivatás, amit szívvel-lélekkel, a legnagyobb maximalizmussal, lendülettel végzünk. Az első találkozástól kezdve az álmaitok, igényeitek felvázolásán át, az álomesküvőig fogjuk a kezeteket. Tanácsokkal, ötletekkel látunk el Titeket, a szolgáltatókkal szerződést kötünk, felügyeljük munkájukat a nagy napon.

Minden olyan feladatot elvégzünk, mely idő- és energiaigényes. Figyelünk a buktatókra, felépítjük az esküvőtök stílusát, hangulatát vagy ha egy témát választanátok, akkor annak stílusjegyeit, színeit is megkeressük és valóra váltjuk!
Így lesz minden egy kézben tartva.

Az esküvő szervezése alatt az esküvőszervező sokszor barátoddá, pszichológusoddá válik, egészen az esküvő napjáig. Ugyanis lehetnek olyan pillanatok, amikor azt gondoljátok, hogy “minek ez?”, “miért vágtunk bele?” vagy hasonlókat. Ilyenkor lelkesedést, erőt és nem utolsó sorban, lendületet adunk, hogy a Ti napotok olyan szenzációs legyen, hogy a felhőtlen boldogság, az önfeletti szórakozás jellemezze valamint a vendégeitekkel és egymással, gondtalanul tudjatok foglalkozni. Mindeközben, az esküvőszervezőtök a háttérben végzi a dolgát, segítve a ceremóniamester/vőfély munkáját.