Magyar Esküvő Külföldön

Az elmúlt néhány évben egyre több külföldön élő, dolgozó jegyespár keresi megoldásként az esküvőszervezők segítségét az esküvőjük megszervezésében, és annak lebonyolításában.
Azonban ezt legtöbbször – mint ahogy én is – e-mailen, Skype-on vagy valamelyik közösségi oldalon tettük meg. Ezeken a csatornákon keresztül egyeztettük le a részleteket, és max. 1-2 alkalommal tudtunk találkozni személyesen is a párokkal. Eddig!

Az egyik közösségi oldalon korábban, egy kisebb felmérést végeztem ez ügyben. Arra voltam kíváncsi leginkább, hogy lenne-e igény külföldön esküvőszervezőre. Olyan esküvőszervezőre, aki kint, ahol éltek, találkozik és átbeszéli Veletek az esküvő, lakodalom minden egyes mozzanatát.
Meglepően sokaknak tetszett az ötlet, sokan örülnének neki, mert eddig nehezebb volt a dolguk.
Voltak, akik azt írták, hogy ha akkor is lett volna kint magyar esküvőszervező, amikor ők készültek a nagy Napra, habozás nélkül megkeresték és megkérték volna az esküvőjük megszervezésére. Sajnos, akkor ilyen lehetőségük nem volt! Ezen szeretnék most változtatni.

Erre viszont csak egy megoldás van. Mégpedig, hogy az esküvőszervezőtök házhoz megy. Na jó, nem a szó szoros értelmében, de abba a városba, faluba, mindenképpen elmegyek, ahol éltek.
Vagyis, ha azt tervezitek, hogy mindenképpen esküvőszervezővel szeretnétek megvalósítani a nagy Napot, akkor nem kell csak emiatt hazautaznotok, mert találkozhattok személyesen is velem.
Természetesen megoldottuk eddig is, de az esküvő szervezésének az alapja mindig az első benyomás, a személyes találkozó. Ha nincs szimpátia a párok és a szervező között, nem is lesz jó a csapatmunka.
Ezzel én is így vagyok. Nagyon fontos a személyes találkozó, hogy lássam milyenek vagytok és milyen esküvőre vágytok. Ha nem vagyunk szimpatikusak egymásnak, nincs gond, de fontos, hogy ez működjön. Ha nem megy, nem szabad erőltetni, egyik részről sem.
(Elárulom Nektek, hogy még nem volt ilyen problémám, remélem nem is lesz. :) )

Sőt, arra is van már lehetőség, hogy kint szervezzük meg az esküvőtöket!
Magyar szokásokkal, magyar szolgáltatókkal, magyar ételekkel, egy igazi magyar esküvőt tudunk odavarázsolni Nektek. A násznép oda- és hazaszállítása sem jelentene gondot, mivel a partneri kapcsolataim révén könnyedén megoldható ez is!

Elsősorban Ausztriában és Szlovákiában élő magyaroknak szól ez a szolgáltatás, de Németországba is szívesen megyek. Megbeszélés alapján más országban is van lehetőség a találkozóra és az esküvőszervezésre egyaránt!

Ha érdekel Titeket ez a lehetőség, a részletek miatt keressetek meg e-mailben a szervezes@eskuvostilusosan.hu címen!

Szívélyes üdvözlettel,

Wedding by Anna csapata